Betrouwbaar & zorgeloos investeren

Vastgoed is een uitstekende investering als aanvulling op het inkomen of als belegging voor de vennootschap. Dankzij ons vastgoedadvies vinden we samen een investering die aansluit bij jouw behoeften! Daarnaast kijken we ook verder in de tijd; een goede successieplanning kan immers een grote impact hebben op het rendement. Onze adviseurs denken met u mee en schetsen de mogelijkheden die u met uw notaris verder op punt kunt stellen.

Citynest biedt naast de panden voor eigen bewoning ook een ruim aanbod aan kwalitatieve investeringspanden aan: zowel kleine, individuele appartementen en huizen als grotere appartementsgebouwen of studentenpanden. Daarnaast zorgen wij dat uw vastgoed van bij de start correct en efficiënt wordt beheerd. Zo staan wij in voor het zoeken naar een geschikte kandidaat-huurder en geniet u als investeerder jarenlang en kosteloos van onze unieke 24/7 dienst na verkoop! Onze eigen rentmeester zorgt voor alle communicatie met huurders. Als eigenaar geniet je van een goed rendement zonder gedoe. 

Wij zorgen voor het verhuren en beheren van investeringspanden die wij verkopen, of het nu over een studentenproject, appartementsblok of een eengezinswoning gaat.

Omdat die opvolging vaak de achillespees van een vastgoedinvestering is, neemt onze 24/7 (!) professionele verhuurdienst alle zorgen op zich: administratieve en technische service, opvolging van de betalingen e.d. Jij hoeft werkelijk niks meer te doen.

De twijfel tussen een bestaand pand en nieuwbouw is heel begrijpelijk. Als investeerder in vastgoed denk je immers aan rendement met zo weinig mogelijk kopzorgen!

Een volledig vernieuwd pand van Citynest voldoet aan alle eisen en gaat zelfs veel verder. Je kiest voor eenvoud en een service van A tot Z.

Een Citynest-pand is erg in trek bij huurders. Een belangrijke reden hiervoor is de energieprestatie. Investeer je vandaag in een opbrengsteigendom van Citynest, dan is je pand conform aan de Energiedoelstelling Vlaanderen 2050!

Daarnaast is onze 24u huurder-service een grote plus voor de bewoners én voor jou als investeerder. Is er iets defect of is er een vraag om uitleg? Onze professionele verhuurservice staat 24/24 klaar! Een win-win situatie waarmee Citynest zich absoluut kan onderscheiden in de markt!

Verder is de ligging van een bestaand pand vaak beter dan een nieuwbouwproject, dat meestal wat meer aan de rand van de stad ligt. Dat heeft een impact op de meerwaarde van de investering. Onze panden zijn veelal ruimer dan wat gangbaar is bij nieuwbouw en tevens van een mooie buitenruimte voorzien. Op vandaag wint dit nog meer aan belang en zorgt zo voor een vlotte verhuur en vooral tevreden huurders!

Video afspelen
aCTUEEL AANBOD

Neem hieronder contact met ons om meer informatie te krijgen over ons actueel aanbod met een uitstekend rendement!

De verhuurmarkt wint stevig aan populariteit binnen een toenemende verstedelijking. In de versnelde economie waarin we leven, kopen jonge mensen steeds later in hun leven een woning of appartement. Voor dit publiek is comfortabel leven van primordiaal belang. Deze factoren maken dat het aantal huurders in de komende decennia alleen maar zal toenemen en dat een portfolio van verhuurd en toekomstgericht vastgoed een veilige belegging vormt!


onze recente projecten