Betrouwbaar & zorgeloos investeren

Citynest is uw betrouwbare partner voor een zorgeloos rendement!

Vastgoed is een uitstekende investering als aanvulling op het inkomen of als belegging voor de vennootschap. Dankzij ons vastgoedadvies vinden we samen een investering die aansluit bij jouw behoeften! Daarnaast kijken we ook verder in de tijd; een goede successieplanning kan immers een grote impact hebben op het rendement. Onze adviseurs denken met u mee en schetsen de mogelijkheden die u met uw notaris verder op punt kunt stellen.

totale ontzorging

Wij zorgen voor het verhuren en beheren van investeringspanden die wij verkopen, of het nu over een studentenproject, appartementsblok of een eengezinswoning gaat.

Omdat die opvolging vaak de achillespees van een vastgoedinvestering is, neemt onze 24u (!) professionele verhuurdienst alle zorgen op zich: administratieve en technische service, opvolging van de betalingen e.d. Jij hoeft werkelijk niks meer te doen.

Investeren in nieuwbouw of in een bestaand pand?

De twijfel tussen een bestaand pand en nieuwbouw is heel begrijpelijk. Als investeerder in vastgoed denk je immers aan rendement met zo weinig mogelijk kopzorgen!

Een volledig vernieuwd pand van Citynest voldoet aan alle eisen en gaat zelfs veel verder. Je kiest voor eenvoud en een service van A tot Z.

Een Citynest-pand is erg in trek bij huurders. Een belangrijke reden hiervoor is de energieprestatie. Investeer je vandaag in een opbrengsteigendom van Citynest, dan is je pand conform aan de Energiedoelstelling Vlaanderen 2050!

Daarnaast is onze 24u huurder-service een grote plus voor de bewoners én voor jou als investeerder. Is er iets defect of is er een vraag om uitleg? Onze professionele verhuurservice staat 24/24 klaar! Een win-win situatie waarmee Citynest zich absoluut kan onderscheiden in de markt!

Verder is de ligging van een bestaand pand vaak beter dan een nieuwbouwproject, dat meestal wat meer aan de rand van de stad ligt. Dat heeft een impact op de meerwaarde van de investering. Onze panden zijn veelal ruimer dan wat gangbaar is bij nieuwbouw en tevens van een mooie buitenruimte voorzien. Op vandaag wint dit nog meer aan belang en zorgt zo voor een vlotte verhuur en vooral tevreden huurders!

De verhuurmarkt wint stevig aan populariteit binnen een toenemende verstedelijking. In de nieuwe, versnelde economie waarin we leven, kopen jonge mensen steeds later in hun leven een woning of appartement. Voor dit publiek is comfortabel leven van primordiaal belang. Daardoor begint deze jongere generatie steeds later aan het afbetalen van een woning. Deze factoren maken dat het aantal huurders in de komende decennia alleen maar zal toenemen en dat een portfolio van verhuurd en toekomstgericht vastgoed een veilige belegging vormt.

aCTUEEL AANBOD

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector slagen we erin om steeds kwalitatieve projecten af te leveren. 

Daarvan getuige ons breed netwerk aan tevreden cliënten. Neem gerust contact met ons op om meer informatie te krijgen over het actueel aanbod.


Bekijk onze recente projecten