Investeren

Wordt Citynest uw betrouwbare partner voor een zorgeloos rendement?

Opbrengsteigendommen

De verhuurmarkt wint stevig aan populariteit binnen een toenemende verstedelijking. In de nieuwe, versnelde economie waarin we leven, kopen jonge mensen steeds later in hun leven een woning of appartement. Voor dit publiek is comfortabel leven van primordiaal belang. Daardoor begint deze jongere generatie steeds later aan het afbetalen van een woning. Deze factoren maken dat het aantal huurders in de komende decennia alleen maar zal toenemen en dat een portfolio van verhuurd en toekomstgericht vastgoed een veilige belegging vormt voor de onderneming.

 

Wij zorgen voor het verhuren en beheren van investeringspanden die wij verkopen, of het nu over een studentenproject, appartementsblok of een eengezinswoning gaat.

 

Het enthousiasme is groot en het rendement voor de nieuwe eigenaars daardoor ook. De buurt ontpopt zich in een korte tijd tot een waardevol stadsdeel dat tot de verbeelding spreekt, zo hebben de eigenaars in nauwelijks enkele jaren tijd al uitzicht op een forse meerwaarde.

 

De sociale kracht van slimme projectontwikkeling komt de buurt en zo ook de beugel ten goede. Hoe zeker zijn we bij Citynest van ons stuk en van het rendement? “The proof of the pudding is in the eating”, want tussen de vele eigenaars van de ontwikkelde projecten kan je ook eigen medewerkers van Citynest vinden. Citynest behoudt ook delen van wat zij ontwikkelt. Dergelijke stabiele investeringen vormen de basis van het duurzaam succes. Bekijk bijvoorbeeld onze studentenhuisvesting in Gent en Kortrijk.

Actueel aanbod

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector slagen we erin om steeds kwalitatieve projecten af te leveren. Daarvan getuige ons breed netwerk aan tevreden cliënten. Neem gerust contact met ons op om meer informatie te krijgen over het actueel aanbod.