EEN CITYNEST WONING KOPEN of huren

We verbouwen elke woning met de grootste zorg en beogen steeds het behoud van de authentieke, karakteristieke elementen van het pand. Van een Citynest-woning mag u niet alleen een hoge afwerkingsgraad verwachten, maar ook een betaalbare prijs. Elk van onze panden is bovendien gelegen op een ideale locatie: in onze portefeuille bevinden zich zowel panden in het historisch stadscentrum, als in de bloeiende wijken daarrond.

Samen met u gaan we op zoek naar een pand dat het beste aansluit bij uw verwachtingen. Op basis van uw profiel selecteren we voor u de perfecte woning die voldoet aan alle gewenste criteria.

Elke renovatiewoning van Citynest wordt in ere hersteld, met respect voor de unieke elementen van het pand. Waar mogelijk worden bestaande structuren behouden en geïntegreerd in de vernieuwde woning. Op die manier creëert Citynest steeds een warme thuis met een persoonlijk karakter.​

Elk van de woningen is uitgerust met spitsvondige technologie die de bewoners een hoge mate van comfort biedt. Zo wordt de woonkwaliteit geoptimaliseerd door een domoticasysteem, volautomatische ventilatie, onderhoudsvriendelijke toestellen, enzovoorts. Dit zorgt ervoor dat u bespaart op energiekosten terwijl u ontspannen kunt thuiskomen in uw Citynest.

Onze zorg voor uw woning stopt niet bij het overhandigen van de sleutel. Ook na uw aankoop zijn wij steeds bereikbaar om uw vragen omtrent de woning te beantwoorden en blijft u genieten van de garantie op keukentoestellen, leidingen, kraanwerk, enzovoorts. Blijkt er toch iets niet helemaal in orde te zijn, dan lossen we dit zo snel mogelijk voor u op.​

kamer EW
IDEALE STARTERSWONING

Deze frisse starterswoning met twee slaapkamers is gelegen vlakbij het centrum van Gent. Ideaal voor wie betaalbaar wilt wonen en niks van het bruisende stadsleven wilt missen.

Prijscategorie: €250.000

keuken2 puin 63 - vierkant
citynest-woning-21
citynest-woning-11
citynest-woning-28
LICHTRIJKE STADWONING

Deze stadswoning met drie slaapkamers werd gerenoveerd met duurzame en kwalitatieve materialen. Daarbij werden zoveel mogelijk licht en ruimte gecreëerd. Ook op het terras is het heerlijk rustig vertoeven.

Prijscategorie: €290.000

kerkstraat130 detail - vierkant
citynest-woning-33
citynest-woning-15
citynest-woning-6
RUIME GEZINSWONING

Deze gezinswoning met ruime living en volledig ingerichte keuken heeft vier slaapkamers en twee badkamers. De grote tuin met terras geeft een echt thuisgevoel en de woning ligt vlakbij interessante invalswegen.

Prijscategorie: €380.000

ELEGANT HERENHUIS

Dit gerenoveerde herenhuis in Gent heeft zijn karakter behouden dankzij de restauratie van de authentieke elementen van het pand. De onderkelderde woning heeft twee badkamers en vijf slaapkamers.

Prijscategorie: €490.000

Herenhuis-3
citynest-woning-2
Herenhuis-2
_62A3465 - vierkant wit
STIJLVOL APPARTEMENT

Dit unieke appartement met maar liefst drie slaapkamers, badkamer, aparte douchekamer én gezellige tuin biedt een enorme luxe middenin de stad. 

Prijscategorie: €320.000


_62A3445
Appartement-1
citynest-woning-23
Leefruimte Muil 45 - vierkant
INTERESSANT INVESTERINGSPAND

Deze gezellige stadwoning met drie slaapkamers nabij het Sint-Pietersstation voorziet in alle comfort en is volledig instapklaar afgewerkt. Ideaal voor verhuur.

Prijscategorie: €340.000

kamer1 Maisstraat 47 aangepast

Ben je geïnteresseerd in een woning van Citynest?

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Heeft u een pand gezien dat uw interesse heeft gewekt? 

Vul onderstaand formulier in om enkele concrete voorstellen te ontvangen die voldoen aan uw wensen.

EEN CITYNEST WONING KOPEN OF HUREN: STAPPENPLAN​

1. Online formulier

Vul ons online formulier (bekijk ons actueel aanbod) zo volledig mogelijk in of stuur een mailtje naar info@citynest.be met bovenstaande gegevens. Op basis daarvan kunnen we gerichter zoeken naar het juiste pand.

2. Actueel aanbod

Wij geven jouw gegevens door aan één van onze verkopers. Dit zijn externe personen die jou zullen contacteren met ons huidige aanbod (vergeet zeker je spam-mail niet te checken).

3. Bezoek

Kom gerust ter plaatse voor een vrijblijvend bezoek.
We zullen jou steeds zo goed mogelijk bijstaan bij jouw zoektocht.

We wensen je heel veel succes bij het vinden van jouw Citynest droomwoning!​

Ben je een investeerder?

Citynest is uw betrouwbare partner voor een zorgeloos rendement.

Deze klanten kochten een woning van Citynest

“Blind een woning in ruwbouwstaat kopen is geen eenvoudige keuze. Gelukkig hoefden we niet in spanning af te wachten tot de overhandiging van de sleutels om het resultaat te bezichtigen. We konden de woning tijdens de werken samen met de werfleider bezoeken, wat ons geruststelde: de werken zaten perfect op schema. Het eindresultaat kregen we te zien bij de indienststelling en loste al onze verwachtingen in: alle beloftes werden conform de lijst der werken en in overeenstemming met de referentiewoning nagekomen. Een enkel schoonheidsfoutje – een lampje dat niet werkte – werd nog voor het verlijden van de akte opgelost. Als we over enkele jaren op zoek gaan naar een investering voor onze kinderen, kiezen we vol vertrouwen opnieuw voor Citynest.”
Frederik C.
Bassijnstraat, Gentbrugge
“Als jonge starter met – helaas – twee linkerhanden is het niet eenvoudig om een woning te vinden die instapklaar én betaalbaar is. Gelukkig vond ik dankzij Citynest de perfecte woning aan de rand van het stadscentrum. Mijn bod aan de vraagprijs werd meteen aanvaard: er was geen spannend gedoe met bezoekdagen en bieden onder gesloten omslag. De woning was net voor de akte nog eens volledig gepoetst, dus ik kon er meteen intrekken zonder dat er nog geklust moest worden."
Lotte V.
Hundelgemsesteenweg, Merelbeke
“Voor de uitbreiding van mijn investeringsportefeuille kocht ik drie appartementen in een gebouw dat volledig door Citynest werd gerenoveerd. Wegens tijdsgebrek koos ik ervoor om gebruik te maken van hun verhuurservice: zij zochten geschikte huurders en volgen verder ook alle administratie op (ondertekening van de huurovereenkomsten, overname van de nutsvoorzieningen, opvolging van de betalingen, …). Het is geruststellend te weten dat de huurders met al hun vragen bij de Citynest-wooncoach terechtkunnen. Zo kan ik met een minimum aan inspanningen maximaal de vruchten plukken van mijn investering.”
Frank D.
Coupure, Gent