TE KOOP

Bent u op zoek naar een stijlvolle, betaalbare woning op een uitstekende locatie?

 

We verbouwen elke woning met de grootste zorg en beogen steeds het behoud van de authentieke, karakteristieke elementen van het pand. Van een Citynest-woning mag u niet alleen een hoge afwerkingsgraad verwachten, maar ook een betaalbare prijs. Elk van onze panden is bovendien gelegen op een ideale locatie: in onze portefeuille bevinden zich zowel panden in het historisch stadscentrum als in de bloeiende wijken daarrond.

 

Ons bouwconcept laat toe om lichtrijke, open ruimtes te creëren in een klassiek pand en tegelijk het authentieke karakter van het pand te behouden.

 

Elk van de woningen is uitgerust met spitsvondige technologie die de bewoners een hoge mate van comfort biedt. Zo wordt de woonkwaliteit geoptimaliseerd door een domoticasysteem, volautomatische ventilatie, onderhoudsvriendelijke en zelfreinigende toestellen, enzovoorts. Dit zorgt ervoor dat u bespaart op energiekosten terwijl u ontspannen kunt thuiskomen in uw Citynest.

 

Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe thuis volledig instapklaar is wanneer u de sleutel in ontvangst neemt. Dit wil zeggen dat u niet meer hoeft te schilderen, alle domotica en keukentoestellen aangesloten en gereed voor gebruik zijn, de verlichtingsarmaturen voorzien zijn van lampen en het huis volledig gepoetst werd. Het enige waar u zich nog zorgen over hoeft te maken is wie u gaat uitnodigen voor de housewarming.

 

Onze zorg voor uw woning stopt niet bij het overhandigen van de sleutel. Ook na uw aankoop zijn wij steeds bereikbaar om uw vragen omtrent de woning te beantwoorden en blijft u genieten van de garantie op keukentoestellen, leidingen, kraanwerk, enzovoorts. Blijkt er toch iets niet helemaal in orde te zijn, dan lossen we dit zo snel mogelijk voor u op.

IDEALE STARTERSWONING

IDEALE STARTERSWONING

Deze frisse starterswoning met twee slaapkamers is gelegen vlakbij het centrum van Gent. Ideaal voor wie betaalbaar wilt wonen en niks van het bruisende stadsleven wilt missen. Prijscategorie: €250.000.

LICHTRIJKE STADWONING

LICHTRIJKE STADWONING

Deze stadswoning met drie slaapkamers werd volledig gerenoveerd met duurzame en kwalitatieve materialen. Daarbij werden zoveel mogelijk licht en ruimte gecreëerd. Ook op het terras is het heerlijk rustig vertoeven. Prijscategorie: €290.000.

ELEGANT HERENHUIS

ELEGANT HERENHUIS

Dit gerenoveerde herenhuis in Gent heeft al zijn karakter behouden dankzij de restauratie van de authentieke elementen van het pand. De volledig onderkelderde woning heeft twee badkamers en vijf slaapkamers. Prijscategorie: €490.000.

RUIME GEZINSWONING

RUIME GEZINSWONING

Deze gezinswoning met ruime living en volledig ingerichte keuken heeft vier slaapkamers en twee badkamers. De grote tuin met terras geeft een echt thuisgevoel en de woning ligt vlakbij interessante invalswegen. Prijscategorie: €380.000.

STIJLVOL APPARTEMENT

STIJLVOL APPARTEMENT

Dit unieke appartement met maar liefst drie slaapkamers, badkamer, aparte douchekamer én gezellige tuin biedt een enorme luxe middenin de stad. Prijscategorie: €320.000.

INTERESSANT INVESTERINGSPAND

INTERESSANT INVESTERINGSPAND

Deze gezellige stadwoning met drie slaapkamers nabij het Sint-Pietersstation voorziet in alle comfort en is volledig instapklaar afgewerkt. Ideaal voor verhuur. Prijscategorie: €340.000.

Geinteresseerd in een woning van Citynest?

Heeft u een pand gezien dat uw interesse heeft gewekt? Vul onderstaand formulier in om enkele concrete voorstellen te ontvangen die voldoen aan uw wensen.