We build happiness

Bouwen aan geluk, hoe doen we dat eigenlijk?

“Onze klanten zijn veelal druk bezette mensen die geen tijd, zin of kennis hebben om een uitdagend renovatieproces te doorlopen.”

Met een team ervaren professionals neemt Citynest de rol van bouwheer op zich.  Wij zoeken en coördineren aannemers voor de ruwbouw, technieken en afwerkingen en tijdens het bouwen voeren we zo veel als mogelijk controle uit op de uitgevoerde werken. 

En dat is nodig! Want helaas loopt het niet altijd zoals verwacht tijdens een renovatie en in alle jaren bouwen kwamen óók wij soms in contact met bouwbedrijven die het gewenste niet of gebrekkig uitvoerden. Gelukkig kunnen onze klanten dan rekenen op ons om, zelfs indien pas ná de oplevering blijkt dat er iets niet helemaal juist is, oplossingen te zoeken tot de verwachte kwaliteit afgeleverd werd. 

“Dagelijks voert Citynest op meer dan 60 werven tegelijk kwalitatieve renovatie uit. Met 230 werven per jaar, levert Citynest elke werkdag 1 pand volledig gerenoveerd op en dat telkens op tijd en binnen budget.”

Citynest gaat verder dan wat verwacht wordt.

Citynest werkt volledig volgens de principes van duurzaam ondernemen. Wat is dit precies en waar maken wij het verschil?

Duurzaam Ondernemen is een vrijwillig engagement voor constante verbetering. Dit houdt in dat wij acties nemen op sociaal, economisch en milieuvlak die verder gaan dan wat verwacht wordt:

Monique & Daniel B. (Ooievaarstraat, Gent)

De verkoop en het voorafgaande proces verliepen zeer vlot. We wisten in eerste instantie niet wat ons huis waard was. Dezelfde dag nog kwam er een onafhankelijke schatter langs die ons samen met onze eigen notaris uitstekend geadviseerd heeft. Daarenboven nam Citynest dezelfde notaris als wij. Dit werkte heel gemakkelijk, waardoor de verkoop snel en aan een correcte prijs rond was.

Na hier 40 jaar gewoond te hebben, hecht je toch een zekere emotionele waarde aan de woning. Citynest kon ons concreet meedelen wat ze van plan waren met onze woning. Ook onze buren die goede vrienden van ons geworden zijn, vonden het geruststellend om al even met de mensen van Citynest te kunnen praten. Dat Citynest de authentieke elementen op de façade en binnenin zou behouden, vonden wij fantastisch. Tot op vandaag fietsen wij nog met plezier langs onze voormalige woning.

Citynest voor iedereen

Zes jaar geleden bouwden wij onze eerste 3 woningen met het doel ze blijvend te verhuren aan sociaal verhuurkantoor De Woonsleutel. Zo wilden wij ons hands-on inspannen om alle gezinnen een kwalitatieve woonst te bieden, ook zij die de eindjes moeilijk aan elkaar kunnen knopen. 

Sindsdien verhoogden wij dit engagement: op vandaag voorziet Citynest in elk verhuurproject vrijwillig 15% woningen die 25% onder de marktprijs worden verhuurd.  Hiervoor werken wij samen met onder andere sociale verhuurkantoren, Huuringent, etc. Door deze inspanningen krijgt elk stukje stad een goede sociale mix die noodzakelijk is voor de leefbaarheid en de dynamiek in deze wijken!