ONZE KERNWAARDEN

Bij Citynest houden we vast aan een aantal kernwaarden om elke keer opnieuw onze hoge standaard te bereiken en
u met de grootste zorg van dienst te kunnen zijn.

Correcte Prijs

Doorgedreven standaardisatie, mét oog voor individualiteit zorgt voor potentieel tot meerwaarde. Het is een concept dat toelaat om een hoge leefkwaliteit voor een correcte prijs aan te bieden.

Kwaliteit

​Quality needs perfection. Daarom streven we ernaar onze werkmethodes continu te evalueren en perfectioneren waar mogelijk.

Transparantie & Integriteit​

U kunt erop vertrouwen dat we open communiceren en u van alle nodige informatie voorzien opdat u niet voor verrassingen komt te staan.

Deskundigheid​

Citynest is een geregistreerd bouwbedrijf dat kan beroepen op ervaring, financiële stabiliteit en zin voor kwaliteit.

Ambitie

De stijgende verstedelijking in de komende twintig jaar is een uitdaging! Door de uitzonderlijke benadering groeit een stevige toekomst voort uit een uniek verleden.

Persoonlijke service

Zowel voor, tijdens als na de aankoop kunt u voor al uw vragen steeds contact opnemen met uw vertrouwde contactpersoon binnen Citynest.

Tijdloze architectuur

De woningen krijgen een frisse, moderne en lichtrijke touch zodat iedereen ze naar eigen smaak verder kan inrichten en er zich thuis kan voelen.

Efficiëntie

Door ons uniek bouwconcept en het vaste team medewerkers, zijn alle fases van het bouwproces op elkaar afgestemd. Dit komt de snelheid en efficiëntie ten goede.

Loyaliteit & vertrouwen

De hechte band met ons team, leveranciers en partners getuigt van een grote onderlinge verbondenheid, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Dit geeft u de beste garantie op zorgeloos woonplezier.